Szolgáltatások

Távol-keleti arcmasszázs

Négy különböző arcmasszázs technika közül választhatsz.

Svédmasszázs

A svédmasszázs, egy széles körben népszerű masszázsterápiás technika, híres arról, hogy elősegíti a relaxációt, enyhíti az izomfeszültséget és javítja az általános jólétet.

Hangmasszázs

A tálak rezgései behangolják szervezetünket és helyre állítja energetikai rendszerünket. 

Biorezonancia

Biorezonanciás állapotfelmérés során választ kapunk a szervezet jelenlegi helyzetére.

Reflexológia

A talp területe, mint egy térkép megmutatja, hogy a test melyik szervével van kapcsolatban.

Access Bars

A Bars kezelés hatása megnyitja benned a befogadás képességét, kiegyensúlyozottabb leszel, stresszmentessebbé válsz.

Hétindító jóga

Kezdjük együtt a hetet egy energetizáló, évszakokhoz igazodó, kihívásokat és
illóolajos relaxációt tartalmazó jógagyakorlással.

Chi kung

Olyan mozgásforma, ami enyhíti a testünk feszültségét így általa képesek vagyunk regenerálódni.

Női jóga

Igazi selflove hangulat vár 100% tiszta eszenciákkal, kellemes zenékkel, a testi-lelki-mentalis töltekezés jegyében.

Tao jóga

A testet teljes mozgás tartományában fejleszti, a tudatos, mély légzésekkel edzi az elmét, a tudatot, a mentális immunrendszert is.

Pilates

Egy jól átgondolt, átfogó rendszer a fizikai, a szellemi és a lelki erőnlét kondicionálására.

Érzelmi térkép állítás

Az Érzelem Térkép játékosan, élmény alapon mutatja meg számodra a legőszintébb, legvalódibb érzelmi huzalozottságod.

Mediáció

A mediáció egy olyan konfliktus megoldási folyamat, ahol a felek közvetítő segítségével együttműködnek a vita rendezésében.

Life coaching

A folyamat végén pontosan látod majd, hogy ki vagy, merre tartasz és mit szeretnél elérni.

Aroma Touch Technique

Egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik.

MRT

Koreai arckontúr emelő masszázs. Pihentet és fiatalít. Segít ha nyúzottnak érzed magad, vagy ha szeretnéd csökkenteni a ráncaidat.

Tradicionális koreai masszázs

A test és az elme harmóniáját az energia áramlását normalizálja.

Bioenergetika

A bioenergetika a természetgyógyászat egyik ága, ami a test-lélek-szellem hármasát harmonizálja.

Suli jóga, Tini jóga

Jóga móka rendszerű óráimra szeretettel várom a nagyiskolás fiúkat és lányokat (9-12 év) és a kamasz hölgyeket (13-16 év).

 

Magnéziummasszázs

A bőrön keresztül történő magnéziumterápia nagyon hatékony, mivel közvetlenül a test sejtjeibe és szöveteibe szívódik fel, és gyorsabban megemeli a szervezet magnéziumszintjét.

CBD masszázs

A CBD-masszázs kíváló segítséget nyújt a relaxációban, a mély izom- és fasciaoldásban, a sérülések kezelésében, a fájdalomcsillapításban, a bőr hidratálásában.

Abhyanga masszázs

Ayurvédikus olajos masszázs, intenzív relaxációs és méregtelenítő terápia.

Terembérlés

Lehetőség van a központunkban 12 nm-es kezelőt, 8 nm-es beszélgetős szobát, illetve 42 nm-es termet bérelni.

Szolgáltatás

Távol-keleti arcmasszázs

Koreai arckarcsúsító masszázs:

A koreai arcmasszázs fiatalító hatása az izmok és a keringés stimulálásában rejlik. A masszázs serkenti a vér- nyirokkeringést és ezáltal beindítja a bőr öngyógyító, megújuló folyamatait. Az állkapocs környékén, ha nem elég feszes az izomzat a kötőszövet fellazul, emiatt a bőr alatti zsírréteg is lejjebb kerül, megereszkedik az arc.   A koreai arcformáló masszázs természetesen javítja a V-vonal feszességét, felemeli és karcsúsítja az arcot. Rendszeres alkalmazása esetén számos jótékony hatása mellett rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr az állkapocs környékén. 

Japán arcmasszázs:

Kobido japán öregedésgátló arcmasszázs nagyon népszerű minden korosztályú nő körében. Vérkeringés serkentő tulajdonsága miatt képes helyreállítani a nők szépségét és fiatalságát. A kobido egy ősi japán technika, amelyet az arc a nyak és a dekoltázs természetes emelésére használtak. Japánul a kobido „ősi szépségmódot” jelent. A masszázs egy ősi ritka technikán alapul, vibrációs, ritmikus és gyors kéz- és ujjmozdulatokat tartalmaz, ami garantálja az átfogó masszázseredményt és mély hatással van az izmokra és a keringésre.  Rendszeres alkalmazása esetén a bőr kollagén és elasztin termelődése aktiválódik, ezáltal lassul az öregedési folyamat.

Arctorna ( facelift arcmasszázs ):

Facelift arcmasszázs egy különleges arcfiatalító eljárás. Legmélyebb arcizmok átdolgozásával az arc természetesen feszessé válik, arcizmaid megerősödnek és a ráncok kisimulnak, arcvonások felemelkednek.  Facelift arcmasszázs visszafordítja az idő kerekét.

Anti Aging-Arcszépítő masszázs:

Egyedülálló távol-keleti, ősi kínai reflexológián és akupresszúrás pontokon alapuló technika. Méregtelenítő, feszesítő mély relaxációs komplex masszázs, amely az arc-hajas fejbőr, nyak-vállöv és dekoltázs- karok-kézfejek átmasszírozásával történik. Célja az egészséges, feszes arc megőrzése.

Szolgáltatás

Svédmasszázs

A svédmasszázs, egy széles körben népszerű masszázsterápiás technika, híres arról, hogy elősegíti a relaxációt, enyhíti az izomfeszültséget és javítja az általános jólétet. A svédmasszázs rengeteg pozitív hatása mellett:

 • javítja a véráramlást
 • segíti a salakanyagok eltávolítását a szövetekből
 • csökkenti az izmok feszültségét
 • fokozza az izmok és ízületek rugalmasságát
 • csökkenti a stresszt
Svéd masszázs, Kamilla Életmódkozpont
Hangmasszázs, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Hangmasszázs

Szervezetünk háromnegyedes vízből áll, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre. A rezgések a bőrön keresztül eljutnak a belső szervekhez, izmokhoz és harmonizálja a sejteket. A tálak rezgései behangolják szervezetünket és helyre állítja energetikai rendszerünket. 

A testre, lélekre és szellemre együttesen hatással van. 

A kezelés kényelmes ruhában zajlik, matracot vagy masszázságyon.

Szolgáltatás

Biorezonancia

Biorezonanciás állapotfelmérés során választ kapunk a szervezet jelenlegi helyzetére. Ha kibillenünk az egyensúlyból, a stressz, betegség, szorongás, rohanó életmód hatására akkor a sejtek rezgése eltér az egészséges sejtek rezgésétől. Ennek segítségével lehet rávilágítani a szervek jelenlegi állapotára, az éppen zajló folyamatokra, a kórokozók jelenlétére, az aurára, az ásványi anyagok és vitaminok szintjére. A cél az öngyógyító folyamatok beindítása. A kezelés része egy személyre szabott terápia összeállítása. A kezelés úgy történik, hogy csuklóra, bokákra és a fejre egy-egy pántot teszek, amik összeköttetésben vannak a SCIO Biofeedback készülékkel.

Abhyanga masszázs, Kamilla Életmódközpont
Hangmasszázs, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Reflexológia

A reflexológia egyike a természetgyógyászati módszereknek. A talp területe, mint egy térkép megmutatja, hogy a test melyik szervével van kapcsolatban. Ha helytelenül táplálkozunk, mozgásszegény az életmódunk, elhatalmasodnak negatív érzelmek rajtunk, akkor zavar keletkezik a szervezetünk energetikájában. Ez pedig a talp reflexzónáiban salakanyag formájában jelentkezik, amelyek laza szerkezetű kristályos rendszerek.  Ennek segítségével tudunk meg információt az adott szerv állapotáról és egyúttal a talp masszírozásának hatására beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

Szolgáltatás

Access Bars

A Bars kezelés során a fejen található 32 pont érintésével, mindeközben az úgynevezett barok futtatásával lehetőséget teremtünk arra, hogy könnyű, felszabadult érzésekkel tölthesd meg az életed.

A Bars kezelés hatása megnyitja benned a befogadás képességét, kiegyensúlyozottabb leszel, stresszmentessebbé válsz, kapcsolataid harmonikussá válnak, öngyógyító képességeid beindulnak, éberré válasz az életed előre vivő helyes döntésekre.

Access bars, Kamilla Életmódközpont
Jóga, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Hétindító jóga

Kezdjük együtt a hetet egy energetizáló, évszakokhoz igazodó, kihívásokat és
illóolajos relaxációt tartalmazó jógagyakorlással. A gyakorláson hatha és flow elemekkel is találkozhatsz, mindig alkalmazkodva a csapat energiájához. Az óra segít felkészülni az előtted álló kihívásokra. 

Szolgáltatás

Chi kung

Olyan mozgásforma, ami enyhíti a testünk feszültségét így általa képesek vagyunk regenerálódni.

Tudatos, egyszerű mozdulatokkal az érzeteket figyeljük meg, így tudunk magunkhoz kapcsolódni megérezni, hogyan tud ellazulni az adott terület.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt javaslom, mivel közösségben

gyakorolni mindenkire üdítő hatással van. 

A szavak kevésbé tudják átadni az érzést, hogy milyen tudatosítani a test változásait a gyakorlat során, ezért gyere el és tapasztald meg, hogy milyen!

Csikung, Kamilla Életmódközpont
Jóga, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Női jóga

Szeretettel várlak jóga óráimon finom mellkas- és csìpőnyitó gyakorlatokkal, gyengéd csavarásokkal könnyed egyensúlyi flowval. Igazi selflove hangulat vár 100% tiszta eszenciákkal, kellemes zenékkel, a testi-lelki-mentális töltekezés jegyében.

Szolgáltatás

Tao jóga

A Tao Jóga-Chi kung, kínai jóga számos technikát, mozdulatot, tartást, használ, amely a HATHA jógában is megtalálható, jobban koncentrálva a Chi, az energia tudatosítására, tisztítására, mozgatására és raktározására.

Cél az életerő, az életlevegő, az energia, azaz a Chi növelése, harmonizálása, tisztítása, a negatív stressz oldása, az immunrendszer erősítése, a kiegyensúlyozottság, a hosszú fiatalos, egészséges élet megőrzése érdekében.

 • Oldódik a merevség, a feszültség a testben, az izmokban, az inakban, az ízületekben, az elmében, a lélek is ellazul. Az intenzívebb jin jellegű gyakorlatokból megyünk a jang lágyabb mozgások, kitartások felé. Középpontban vannak a legfontosabb belső szervek.
 • A figyelem (tudatosítás), a légzés, a Chi és a mozgás vagy mozdulatlanság összekapcsolódik.
 • Légzőgyakorlatokkal, meditációs és relaxációs technikák alkalmazásával egészül ki a mozgásos rész.
 • A gyakorlatok, technikák egyszerűek, bárki megtanulhatja. Minden életkorban ajánlott.

A testet teljes mozgás tartományában fejleszti, a tudatos, mély légzésekkel edzi az elmét, a tudatot, a mentális immunrendszert is. Fejleszti a testi-lelki harmóniát.

Csikung, Kamilla Életmódközpont
Pilates, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Pilates

Josef Pilates nevéhez fűződik a jóga összpontosításának, légzéstechnikájának, gyakorlati filozófiájának és a torna, illetve az erőnléti sportok gyakorlatainak összhangba hozatala. A pilates nem más, mint egy jól átgondolt, átfogó rendszer a fizikai, a szellemi és a lelki erőnlét kondicionálására.

Szolgáltatás

Érzelmi térkép állítás

Ha nem tudsz / mersz / akarsz beszélni az érzéseidről, ha kíváncsi vagy az érzelmi szerkezetedre, a tudatos és tudattalan működésedre, az Érzelem Térkép játékosan, élmény alapon mutatja meg számodra a legőszintébb, legvalódibb érzelmi huzalozottságod.

Csikung, Kamilla Életmódközpont
Pilates, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Mediáció

Mediáció a harmonikus kapcsolatokért
A mediáció egy olyan konfliktus megoldási folyamat, ahol a felek
közvetítő segítségével együttműködnek a vita rendezésében. A mediáció
előnye, hogy békés és konstruktív megoldásokat teremt, segít megőrizni
az emberi kapcsolatokat, gyorsabb és költséghatékonyabb, valamint
lehetőséget ad az érintett feleknek a saját döntéseik meghozatalára és
az empátiára alapuló kommunikációra.
– családi, kamasz és párkapcsolati mediáció
– válási mediáció
– üzleti és gazdasági mediáció
– munkaügyi mediáció

Szolgáltatás

Life coaching

Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor összecsapnak a feje felett a hullámok, Amikor semmi sem jön össze, és minél jobban akarod, annál kevésbé sikerülnek a dolgok. Bizonytalanná válsz az életed több területén, legyen szó munkáról, párkapcsolatról, családról vagy barátokról. Legegyszerűbben talán úgy fogalmazhatnánk meg, hogy nem érzed jól magad a bőrödben. Az ilyen élethelyzetekben jól jöhet egy coach segítsége. A közös munka során megnézzük, hogy hol állsz jelenleg az életed különböző területein, értékeljük vágyaidat és érzéseidet, és megnézzük, hogy önértékelésed és önbizalmad esetlegesen mennyire sérült a kudarcok, bántások során. A legfontosabb, hogy reálisan lásd magad és értékeidet, és olyan helyre kerülj, olyan emberek vegyenek körbe, akik nem rombolnak, hanem építenek. Ehhez azonban az kell, hogy saját magaddal is megismerkedj egy olyan új aspektusból, amelyből még sohasem. Az út nem mindig lesz könnyű, hiszen Magaddal és az érzéseiddel szembenézni kemény munka. De megéri, és egyet megígérhetek: a folyamat végén pontosan látod majd, hogy ki vagy, merre tartasz és mit szeretnél elérni.

Life coaching, Kamilla Életmódközpont
Aroma touch, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Aroma Touch Technique

Az AromaTouch Technique® nem egy masszázs, hanem egy speciális illóolaj felviteli technika, amely nyolc különböző illóolajjal és illóolaj keverékkel történik. A technika lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátadon és a talpadon. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetedben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk. 

Bioenergetika, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Bioenergetika

 

A bioenergetika a természetgyógyászat egyik elismert ága, amely a szervezet öngyógyító mechanizmusaira hat, ezáltal az egyensúlyi állapotból kibillent energiarendszert segít visszaállítani. Alapja a szervek és szervrendszerek energetikai harmonizálása, a lelki, mélytudati blokkok oldása, amihez a népnyelvben is használt kézrátétes energiagyógyászatot használjuk. A kezelés gyakran kellemes, meleg érzettel jár, pihentető és lazító. A bioenergetika ennél azonban jóval több, hiszen a teljes szervezet egységét, vagyis a test-lélek-szellem hármasát segít rendezni. Legyen szó fizikai problémáról, krónikus vagy akut betegségről, lelki teherről, vagy egy nehéz, beragadt élethelyzetről, a bioenergetika mint finomenergetikai kezelés elképesztő hatékonysággal és lágysággal képes gyógyítani azt. 

 

Szolgáltatás

MRT koreai arckontúr emelő masszázs

Mikor ajánlott a masszázs?

 • ️ az arckontúr megereszkedésnél,
 • ️ a szem alatti táskásodás esetén,
 • ️ a szemhéj megereszkedésnél,
 • ️ ha nyúzottnak érzed magad,
 • ️ ha a szeretnéd a mélyebb ráncaid csökkenteni vagy az aprókat eltüntetni,
 • ️ amikor érezni szeretnéd, hogy az arcizmod is úgy bizsereghet, mint a tested szokott egy kemény edzés után.
MRT koreai arckontúr emelő masszázs
Tradicionális koreai masszázs, Kamilla Életmódközpont

Szolgáltatás

Tradicionális koreai masszázs

 

A koreai masszázs, amelyet „jeonga” vagy „chim” néven is ismernek, hosszú és gazdag történelmi hagyományokkal rendelkezik.

A test és az elme harmóniáját az energia áramlását normalizálja.

A masszázs célja:

 • izmok feszültségének oldása
 • idegrendszer ellazítása
 • fájdalmak csökkentése
 • nyirokkeringés javítása
 • Chi ( QI) energia áramlásának kiegyensúlyozása

 

Szolgáltatás

Abhyanga masszázs

Az ayurvédikus olajos masszázs, az úgynevezett abhyanga, egy a teljes testre kiterjedő kezelés, amit gyógynövényeket tartalmazó értékes olajjal végeznek.

Ez egy intenzív relaxációs és méregtelenítő terápia.

Abhyanga masszázs, Kamilla Életmódközpont
Magnézium masszázs, Kamilla Életmódkozpont

Szolgáltatás

Magnéziummasszázs

 

A magnézium olyan ásványi anyag, amelynek a szervezet általános működéséhez elengedhetetlenül fontos szerepe van.
Nehéz elhinni, de az emberek nagyjából 60%-a magnéziumhiányban szenved.
A transzdermális (bőrön keresztül történő) magnéziumterápia nagyon hatékony, mivel közvetlenül a test sejtjeibe és szöveteibe szívódik fel, és rövidebb idő alatt megemeli a szervezet magnéziumszintjét, ezáltal:

 • fokozza a szövetek regenerálódását
 • javítja az inak és szalagok rugalmasságát
 • segít lebontani a gyulladást, így enyhíti az izomgörcsöket.
 • nyugtatja az idegrendszert

A magnézium kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, ezért egyeztess orvosoddal a kezelés előtt.

Szolgáltatás

CBD masszázs

A CBD-masszázs kíváló segítséget nyújt a relaxációban, a mély izom- és fasciaoldásban, a sérülések kezelésében, a fájdalomcsillapításban, a bőr hidratálásában. A CBD olaj, képzett masszázstechnikákkal kombinálva holisztikus módon gyógyítja, emellett kezeli a testet és a lelket.

 • segít enyhíteni a gyulladást
 • csökkenti a fájdalmat
 • segíti az izmok regenerálódását
 • javítja az alvás általános minőségét.
 • enyhíti a stresszt, csökkenti a szorongást
CBD masszázs, Kamilla Életmódkozpont
Magnézium masszázs, Kamilla Életmódkozpont

Szolgáltatás

Suli jóga, Tini jóga

 

A jóga az örömteli élet művészete! Hiszem, hogy minél hamarabb elkezdjük gyakorolni, annál könnyebb és teljesebb lesz az életünk. Tanulmányaimat a Csíki Mariann által megalkotott Jóga Móka rendszerében folytattam, ahol a gyermekjóga foglalkozások középpontjában a mozgás áll, melynek minden pillanatát átszövi a játékosság. A mai gyermekek életmódja nagyon mozgásszegény, ezért a gyermekjóga órákba aktívan beépült a mozgásfejlesztés, fókuszában a gerinc prevencióval, mivel a legtöbb idejüket már a gyerekek is ülve töltik. A gyakorlás által, a figyelem fejlesztésével a gyermekek magatartása, koncentrációja, mozgása, érzelmi megnyilvánulása, önbizalma, önértékelése javul. Olyan gyakorlatokat végzünk természetesen játszva, amelyek a fent említett területeket fejlesztik. Célom, hogy minél több gyermekhez eljusson a jóga módszere, mely egy új lehetőséget biztosít a kiegyensúlyozottabb, egészségesebb élethez. Óráimra szeretettel várom a nagyiskolás fiúkat és lányokat (9-12 év) és a kamasz hölgyeket (13-16 év).

Elérhetőségek

Helyszín

1094 Budapest Márton u 28

Email

hello.kamillakozpont@gmail.com

Telefon

+36 70 606 1188

}

Nyitvatartás

 H-V 8:00-20:00

Facebook

Írj nekünk!

Tájékoztatlak arról, hogy a fent megadott személyes adataidat az Emiron Kft. adatkezelő fogja kezelni. Jogalapja és célja: időpontfoglalás és kapcsolattartás.

13 + 11 =